Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haberler haber sayfamızda...

Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283.268 haberler haberi bulunmuştur.
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Önümüzdeki 1 haftaya dikkat
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Önümüzdeki 1 haftaya dikkat Meteoroloji bugün için 14 kentte sarı alarm verdi. Sıcaklıklar 5 derece birden düşecek. Yarın ise neredeyse tüm yurt için ‘kuvvetli yağış’ uyarısı yapıldı. Önümüzdeki salı gününe kadar devam edecek olan kuvvetli yağışlar radara girdi. İşte tüm yurdu etkisi altına alacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış detayları…
30.04.2024 Gündem
Damadın 'sevgilisi' kız tarafını yıktı! Üç çocuğuyla nikahı bastı, skandal detaylar
Damadın 'sevgilisi' kız tarafını yıktı! Üç çocuğuyla nikahı bastı, skandal detaylar Düğün töreni akılalmaz skandala sahne oldu. Aniden içeri giren kadın, damadın ilk önce kendisiyle evlendiğini ve üç çocuğunun babası olduğunu söylüyordu. Her şeyden habersiz gelin duydukları karşısında yıkıldı ve töreni derhal iptal etti. Gelin ve damat tarafı birbirine girince, polis mekana müdahale etti.
30.04.2024 Dünya
Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok!
Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Kibariye (63), eşi ve kızının babası Ali Küçükbalçık'ın (43) adının ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
30.04.2024 Cadde
Rus Orlan-10 hurdalıktan çıktı! Sosyal medyada belirdi, şok görüntü
Rus Orlan-10 hurdalıktan çıktı! Sosyal medyada belirdi, şok görüntü Liman şehri Odessa, gece düzenlenen kanlı saldırının bilançosuyla uyandı. Sosyal medyada dolaşıma giren fotoğraf ise görenleri hayrete düşürdü. Rus ordusunun son model drone'larından biri hurdalıktan çıktı.
30.04.2024 Dünya
Mustafa Keser: Sanatçı olarak İbrahim Tatlıses'ten 300-500 kat büyüğüm!
Mustafa Keser: Sanatçı olarak İbrahim Tatlıses'ten 300-500 kat büyüğüm! İbrahim Tatlıses'in "Onu sahneye çıkaran kim? İlk kez Kanal 6’daki 'İbo Show'a çıkardım, oradan aldı yürüdü" sözlerine Mustafa Keser'den cevap geldi. Meslektaşını yalan söylemekle suçlayan sanatçı, "Bunu 30 senedir yapıyor!" diyerek tepkisini dile getirdi.
30.04.2024 Cadde
Gazze'deki savaşta son dakika... Patriot füzelerine elveda! İsrail'den sürpriz, gözler Ukrayna'da
Gazze'deki savaşta son dakika... Patriot füzelerine elveda! İsrail'den sürpriz, gözler Ukrayna'da Çin Hamas ve Fetih'in Pekin'de görüştüğünü duyurdu, İsrail ordusu ise elindeki Patriot hava savunma sistemlerini artık kullanmayacağını ilan etti.
30.04.2024 Dünya
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor! Yunan basını duyurdu
SON DAKİKA | Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor! Yunan basını duyurdu Aralık ayında Ivan Jovanovic'in yerine Panathinaikos teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terim'in Yunanistan'daki macerası bitiyor. Yunan basını, Yeşiller'in Terim'le yolları ayırma kararı aldığını duyurdu.
30.04.2024 Dünyadan Futbol
Düğüne saatler kala terk edildi, deha oldu! 9 tonluk kapı tek parmakla açılıyor
Düğüne saatler kala terk edildi, deha oldu! 9 tonluk kapı tek parmakla açılıyor Nişanlısı tarafından düğüne 1 gün kala terk edilince, tüm dünyaya hayatta kalabileceğini ve başarabileceğini göstermek için kollarını sıvadı. Hiçbir yardım almadan, tek bir iş makinesi bile kullanmadan inşa ettiği yapıda kullandığı yöntemleri ise hiçbir zaman açıklamadı. İşte Mercan Kalesi'nin sırrı.
30.04.2024 Yaşam
Müslüm Gürses'e benzemek istiyordu! Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçan genç aranıyor
Müslüm Gürses'e benzemek istiyordu! Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçan genç aranıyor Müge Anlı, Kaan Çam olayı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Kaan Çam’ın ailesi 15 yaşındaki genci bulmak için yardım talebinde bulundu. Müslüm Gürses'e benzemek için bıyık bırakan gencin Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçtığı iddia edildi.
29.04.2024 Galeri
Fenerbahçe'de Dzeko isyan etti! Beşiktaş derbisi öncesinde yaşananlar ortaya çıktı
Fenerbahçe'de Dzeko isyan etti! Beşiktaş derbisi öncesinde yaşananlar ortaya çıktı Beşiktaş derbisinde alınan galibiyet sonrası rotasını Konyaspor deplasmanına çeviren Fenerbahçe'deki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Senad Ok, İsmail Kartal'ın Dzeko kararının perde arkasında yaşananları açıkladı.
29.04.2024 Fenerbahçe
Savaşta son dakika... İsrail'de halk polisle çatıştı! CNN Türk o anları canlı yayında verdi
Savaşta son dakika... İsrail'de halk polisle çatıştı! CNN Türk o anları canlı yayında verdi Kassam Tugayları İsrail'e bir başka ülkeden sürpriz yaptı, savaşta ilk kez Elmas güdümlü füzeleri kullanıldı. Hamas'ın yanıtı konuşulurken ABD medyası ilk kez masaya getirilen başlığı yazdı. İsrail savaş kabinesi üyesi Benny Gantz ise geçirdiği kaza sonucu ayağını kırdı. Tel Aviv'de devam eden protesto gösterilerine polis sert müdahalede bulundu.
29.04.2024 Dünya
Red Bull Four 2 Score’da kazanan Futbolun Çavuşları
Red Bull Four 2 Score’da kazanan Futbolun Çavuşları Red Bull’un global futbol etkinliği Red Bull Four 2 Score’da Türkiye Finali Samsun’da gerçekleşti. Batıpark Erkinlik Alanı’nda düzenlenen finalde, kıyasıya geçen karşılaşmaların ardından Futbolun Çavuşları rakibi Fıkıntı‘yı 3-1 yenerek etkinliğin kazananı oldu ve Almanya’da gerçekleşecek olan Dünya Finali’ne katılma hakkı kazandı.
29.04.2024 Diğer
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Bu haftaya dikkat, sıcaklıklar düşüyor
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Bu haftaya dikkat, sıcaklıklar düşüyor Meteoroloji yeni hafta için haritayı yayınladı. Sıcak havalar yerini birden sağanak ve dolu yağışına bıraktı. Bugün için yeniden 13 kentte sarı alarm verildi. İstanbul dahil tam 1 hafta boyunca yurt genelinde dolu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise önümüzdeki günlerde yağışla birlikte mevsim normallerinin altına düşecek. İşte il il beklenen hava durumu detayları…
29.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması 'Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz' diyen Bakan Yerlikaya, Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Beşiktaş
Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü
Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü ABD'nin New York eyaletinin tam üzerinde siyah silindire benzeyen bir UFO kaydeden genç kadın dünya medyasında ses getirdi.
29.04.2024 Dünya
İsrail’de tutuklama endişesi artıyor!
İsrail’de tutuklama endişesi artıyor! İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun Uluslararası Ceza Mahkemesi’ndeki davasından tutuklama emri çıkması ihtimaline karşı hayli gergin olduğunu öne sürüyor.
29.04.2024 Dünya
Nihal Candan tahliye oldu, cezaevi günlerini anlattı
Nihal Candan tahliye oldu, cezaevi günlerini anlattı Anoreksiya teşhisi konarak cezaevinden tahliye edilen candan Nihal Candan Kanal D Haber'e konuştu.
28.04.2024 Haberler
Korhan Berzeg'in kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça bulundu
Korhan Berzeg'in kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu.
28.04.2024 Haberler
Sağanak yağış etkisini sürdürecek: Ankara için yeni uyarı
Sağanak yağış etkisini sürdürecek: Ankara için yeni uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Sağanak yağışın yurt genelinde hafta boyunca etkili olması bekleniyor. Birçok il için de sarı kodlu uyarı yayımladı.
28.04.2024 Haberler
Bakan Fidan, Ürdün ve Norveçli mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Fidan, Ürdün ve Norveçli mevkidaşlarıyla görüştü İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi’nin Gazze konusunda oluşturduğu Temas Grubu toplantısına katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a giden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi ve Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide ile görüştü.
28.04.2024 Haberler
Diyarbakır’da hastane önünde bıçaklı kavga: 4 yaralı
Diyarbakır’da hastane önünde bıçaklı kavga: 4 yaralı Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde hasta yakınları arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.
28.04.2024 Haberler
YEPYENİ HAFTA İÇİN HAVA DURUMU ☔ İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu 28 - 29 - 30 Nisan - 1- 2 Mayıs 2024
YEPYENİ HAFTA İÇİN HAVA DURUMU ☔ İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu 28 - 29 - 30 Nisan - 1- 2 Mayıs 2024 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul hava durumu ve diğer illerin hava durumu yayımlandı. Nisan ayının son günlerinde serinleyen hava durumu önümüzdeki 5 gün nasıl olacak? Bu hafta hava durumu yağmurlu mu geçecek? İşte Meteoroloji'nin paylaştığı il il hava durumu dereceleri
28.04.2024 Bilgi Rehberi
İsrail katliam planını onayladı: Büyük saldırı birkaç gün içinde başlayacak!
İsrail katliam planını onayladı: Büyük saldırı birkaç gün içinde başlayacak! İsrail ordusu Hamas'ın son kalesi olduğunu iddia ettiği ve 2 milyon sivilin yaşadığı Refah'a geniş çaplı bir savaşı başlatmak üzere. Rusya resmi medyasının çektiği görüntülerde ise Tel Aviv'in adeta bütün orduyu Mısır sınırına yığdığı kayıtlara geçti. İsrail ise dünyanın beklediği Refah'a yönelik savaşı artık resmileştirdi. Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi.
29.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.