Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haberler haber sayfamızda...

Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283.460 haberler haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Transferden büyük gelir
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Transferden büyük gelir Süper Lig'de şampiyonluğa yakın olan Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı iki yıldızla yollarını ayırması bekleniyor. Galatasaray iki oyuncunun satışında büyük bir gelir hedefliyor.
15.05.2024 Galatasaray
Son dakika... Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı
Son dakika... Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun silahlı saldırıda yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı, saldırganın yakalandığı bildirildi.
15.05.2024 Dünya
Son dakika... Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.05.2024 Gündem
Radyasyon fırtınası Dünya'ya yaklaşıyor! Hesaplamalar yapıldı: İhtimal yüzde 60
Radyasyon fırtınası Dünya'ya yaklaşıyor! Hesaplamalar yapıldı: İhtimal yüzde 60 Bilim insanları, bu hafta içinde Dünya'yı vurması beklenen radyasyon fırtınasına karşı uyardı. Uzmanlar yaptıkları hesaplamalarda ihtimalin yüzde 60 olduğunu kaydetti.
15.05.2024 Dünya
Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı! 'Annem hiç gitmez zannettik'
Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı! 'Annem hiç gitmez zannettik' Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer, Zincirlikuyu Camisi'nde öğle vaktini müteakip kılınan cenaze namazının ardından eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Davut Gül, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Zerrin Tekindor, Behzat Uygur, Işıl Yücesoy ve Gülenay Kalkan gibi isimlerin katıldığı cenaze töreninde, Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba ile damadı Kerem Oba ve torunları taziyeleri kabul etti.
15.05.2024 Cadde
Damadın arkadaşlarından geline şoke eden hareket! Bir garip 'gelenek'
Damadın arkadaşlarından geline şoke eden hareket! Bir garip 'gelenek' 'Davetsiz misafirler' aniden çiçeği burnunda gelin ve damadın odasında belirdi ve bir anda mutlu çiftin yorganını açtı. Bununla da sınırlı kalmayan misafirler daha sonra genç kadının iç çamaşırını çekiştirmeye başladı. Şaşırtan görüntülerin arkasından 'bir garip gelenek' çıktı...
15.05.2024 Dünya
'Annem sevgilimi elimden çalıp evlendi' demişti! Noah Cyrus doğum günü kutlamasıyla gönül almaya çalışıyor
'Annem sevgilimi elimden çalıp evlendi' demişti! Noah Cyrus doğum günü kutlamasıyla gönül almaya çalışıyor ABD'li şarkıcı Miley Cyrus'un ailesinde şu sıralar ilginç gelişmeler yaşanıyor. Tish Cyrus ve Billy Ray Cyrus boşandığında herkes taraf seçti ve neredeyse kimse birbiriyle konuşmuyor. Ünlü ailede son olarak Noah Cyrus gündem oldu.
15.05.2024 Cadde
Bodruma kapatılıp zincirlendi! Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı
Bodruma kapatılıp zincirlendi! Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı Küçük kız yetkililer tarafından bulunduğunda yalnızca 22 kiloydu. Vücudundaki, ağır morarma, kırık kemikler ve karaciğer hasarı ise kan dondurdu. Hızla başlatılan soruşturma, tüyler ürperten işkenceye uzanan kapıyı araladı.
15.05.2024 Dünya
Savaşta son dakika... Tanklara 'korkusuz' saldırı kamerada! Füzeyle vurulan ismin sürpriz fotoğrafları dolaşıma girdi
Savaşta son dakika... Tanklara 'korkusuz' saldırı kamerada! Füzeyle vurulan ismin sürpriz fotoğrafları dolaşıma girdi Orta Doğu'daki Philadelphia Koridoru krizi büyüyor, İsrail'i korku sardı. Kassam Tugayları'nın yayınladığı yeni videoda işgal tanklarının havaya uçurulduğu görülürken, gece yarısı bir silahlı insansız hava aracından ateşlenen füze alev topuna dönüşen çatışmaya benzin dökebilir.
15.05.2024 Dünya
Çin savaşta devreye giriyor! ABD basını duyurdu: Sınırsız ilişki kuruldu, ibre tersine dönecek
Çin savaşta devreye giriyor! ABD basını duyurdu: Sınırsız ilişki kuruldu, ibre tersine dönecek ABD medyası Çin'in Avrupa'daki savaş için devreye gireceğini ve Rusya'ya teknolojik destek sunacağını ifade etti. Rusya ise Pekin ile 'sınırsız ilişkisini' dünyaya duyurdu.
15.05.2024 Dünya
Furkan Andıç'a Aybüke Pusat sorusu!
Furkan Andıç'a Aybüke Pusat sorusu! Oyuncu Furkan Andıç ile meslektaşı Aybüke Pusat, yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Ünlü çift hakkında "kıskançlık krizi yaşadıkları ve aralarının açıldığı" yönünde haberler çıkmıştı. Andıç'a katıldığı ödül töreninde bu iddia soruldu.
15.05.2024 Cadde
İnterneti karıştıran 'uzaylı' fotoğrafları! Sosyal medya yıkıldı: 1986'da çekildi, yeniden gün yüzüne çıktı
İnterneti karıştıran 'uzaylı' fotoğrafları! Sosyal medya yıkıldı: 1986'da çekildi, yeniden gün yüzüne çıktı Bir profesörün çektiği uzaylı fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmasının ardından, onlarca yıl sonra yeniden gün yüzüne çıktı. Sosyal medya fotoğraflarla yankılanınca görüntüler İngiliz basınının gündeminde de yer aldı.
15.05.2024 Dünya
'3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!'
'3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!' Kameralardan uzak bir yaşam süren Türk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak, eşi Şebnem Kısaparmak ile katıldığı ödül töreninde ortaya çıktı. "Ben gariban bir ailenin çocuğuydum" açıklamasını yapan şarkıcı, muhabirlerin "Sizi sahnelerde göremiyoruz" yorumu üzerine tepkisini dile getirdi.
15.05.2024 Cadde
Hakan Sabancı ile ilişkisi bitti mi? Hande Erçel'den açıklama
Hakan Sabancı ile ilişkisi bitti mi? Hande Erçel'den açıklama Müstakbel eltisiyle çıktığı Lizbon tatilinden paylaşılan pozlar çok konuşulan Hande Erçel, Nazlı Sabancı sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu, beraber dünyayı dolaştığı ve nikâh masasına oturacağı konuşulan Hakan Sabancı ile ayrıldıkları iddiasını da yanıtladı.
15.05.2024 Cadde
Yardımlar hedefte!
Yardımlar hedefte! İsrailli gruplar Gazze’ye yardım taşıyan kamyonları hedef aldı. Eylemciler yardımların Hamas’ın eline geçtiğini öne sürdü.
15.05.2024 Dünya
Gramı 10 bin dolar! Biyolojik servet
Gramı 10 bin dolar! Biyolojik servet ABD’li profesörün havalimanında endemik türdeki akrep gibi hayvan türleriyle yakalanması Türkiye’nin biyolojik zenginliğini bir kez daha gündeme taşıdı. Zehrinin gramı 10 bin liraya satılan akrepleri çiftliğinde besleyen Ali Yılmaz, çiftliğindeki 10 bin akrebin zehrinden yılda 300 milyon TL ihracat yapıyor
15.05.2024 Gündem
Özgür Özel: Meclis tasarruf genelgesi dışında değil
Özgür Özel: Meclis tasarruf genelgesi dışında değil CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Meclis tasarruf genelgesi dışında değildir, Meclis'e 'tasarruf et' deme yetkisi yürütmede değildir. Kendi genelgemizi hızla hazırlamalıyız. Yürütmenin ortaya koyduğundan çok daha kapsamlı bir tasarruf genelgesi için CHP olarak bütün gruplara ve Meclis Başkanı'na çağrıda bulunuyoruz. Başkanlık Divanı toplansın; millete, 'kemer sık' denilirken, milletin vekilleri tasarrufun dışında kalmasın" dedi.
14.05.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı "kamu bankalarında atamaların netleştiği" haberini yalanladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı "kamu bankalarında atamaların netleştiği" haberini yalanladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu bankalarındaki atamaların netleştiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
14.05.2024 Ekonomi
'Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam!'
'Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam!' Ali Kemal Sarı (35) ile aşk yaşayan Hatice (45), 'Gel Konuşalım' programına katıldı. Sevgilisiyle uzun süredir görüşemediğini belirten ünlü şarkıcı, Sarı'nın kendisini asla aldatmayacağına inandığını söyledi.
15.05.2024 Cadde
Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demişti! Hasan Can Kaya'dan yeni açıklama
Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demişti! Hasan Can Kaya'dan yeni açıklama Usta komedyen Cem Yılmaz, bir gösterisinde Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunmuştu. "Kısa bir sakatlık geçirdim. Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" sözleriyle meslektaşına çok konuşulacak bir karşılık veren Hasan Can Kaya'dan bir açıklama daha geldi.
14.05.2024 Cadde
Suadiye’ye gideceğini söyledi! Taksiciden kadın yolcuya akılalmaz teklif
Suadiye’ye gideceğini söyledi! Taksiciden kadın yolcuya akılalmaz teklif İstanbul’da bir taksici, Suadiye’ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, söylediği sözlerle yolcuyu şoke etti.
14.05.2024 Gündem
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'dan 'hamilelik' açıklaması!
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'dan 'hamilelik' açıklaması! Özcan Deniz, 2018'de evlendiği Feyza Aktan'la olaylı şekilde boşanmıştı. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz yıl kendisinden 22 yaş küçük eşi Samar Dadgar'la evlenmişti. İranlı modacı, hakkında çıkan hamilelik iddiaları hakkında konuştu.
15.05.2024 Cadde
Melen Çayı’na çamurlu su döken personele soruşturma, belediyeye para cezası
Melen Çayı’na çamurlu su döken personele soruşturma, belediyeye para cezası Düzce’nin Gölyaka ilçesinde belediyeye ait vidanjörle İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan Melen Çayı’na çamurlu su döküldü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından ilçe belediyesine idari para cezası uygulandı, çamurlu su döken personellerle ilgili soruşturma başlatıldı.
14.05.2024 Gündem
ÖZEL - Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç da Mourinho ile görüşmelere başladı!
ÖZEL - Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç da Mourinho ile görüşmelere başladı! Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıkladı. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Mourinho ile ilgili tüm detayları Skorer'in Instagram canlı yayınında anlattı. Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç'un da Mourinho ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
14.05.2024 Fenerbahçe
Yargıtay Başkanı 37. tur oylamasında belli oldu
Yargıtay Başkanı 37. tur oylamasında belli oldu Yargıtay Başkanlığına 37. tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi.
14.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.