Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haberler haber sayfamızda...

Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283.340 haberler haberi bulunmuştur.
GREEN CARD SONUÇ ÖĞRENME DV-2025 🗽Green Card (Yeşil Kart) başvuru sonuçlarına nasıl bakılır? Green Card (Confirmation number) onay numarası unuttum...
GREEN CARD SONUÇ ÖĞRENME DV-2025 🗽Green Card (Yeşil Kart) başvuru sonuçlarına nasıl bakılır? Green Card (Confirmation number) onay numarası unuttum... Green Card başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş! ABD'de yaşama ve çalışma hakkı sunana Green Card 2023 başvuruları geçtiğimiz ekim-kasım aylarında online olarak alındı. İngilizce bilme şartı olmayan yeşil kart başvuru sonuçları ise açıklanıyor! Green Card sonuç sorgulama nasıl yapılır?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
SON DEPREMLER 5 MAYIS 2024 | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç şiddetinde, ne zaman oldu?
SON DEPREMLER 5 MAYIS 2024 | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç şiddetinde, ne zaman oldu? Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar illerinde meydana gelen depremlere AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesinden ulaşabilir. İşte 5 Mayıs 2024 son depremler.
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Sağanak yağışın pazar günü de yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
4.05.2024 Gündem
Diyetsiz zayıflatan 3 tüyo! Canan Karatay tek tek anlattı: 'Yemek sonrası devreye giriyor'
Diyetsiz zayıflatan 3 tüyo! Canan Karatay tek tek anlattı: 'Yemek sonrası devreye giriyor' Diyet süreci birçok kişinin hızlıca zayıflayabilmek için başvurduğu yöntemlerden biri. Ancak diyet, birçok kişiye işkence gibi gelebiliyor. Böyle olanlar için Canan Karatay diyetsiz zayıflatan formülü 3 grupta anlatıyor. İşte diyetsiz kilo verdiren yöntemler.
Bardağa sinen yumurta kokusu anında yok oluyor! Makinedeki bu bölgeye bakın
Bardağa sinen yumurta kokusu anında yok oluyor! Makinedeki bu bölgeye bakın Bardaklara sinen ve bir türlü çıkmak bilmeyen kötü kokular, diğer bulaşıklara da sıçrayabiliyor. Yumurta, soğan, sarımsak gibi ağır kokulu yiyecekler bulaşıklara geçebiliyor. Peki bardaklardaki kötü koku nasıl yok edilir?
4.05.2024 Püf Noktası
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen ABD'li havacılık devi Boeing'i ifşa eden eski çalışanlar peş peşe yaşamını yitirdi. Uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davada ifade verecek ismin şüpheli intiharından sonra, bir diğer eski çalışan aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Tıp dünyası şaşkın... Turp gibiydi, 1 günde kör oldu! Meğer akciğer kanseriymiş
Tıp dünyası şaşkın... Turp gibiydi, 1 günde kör oldu! Meğer akciğer kanseriymiş Sağlıklı yaşam sürdüren 32 yaşındaki Hintli kadın, körlük endişesi nedeniyle hastaneye gittiğinde bambaşka bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Akciğer kanseri olduğunu öğrenen kadının başına gelenler tıp dünyasını da şaşkına çevirdi.
4.05.2024 Genel Sağlık
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi Kendisine yapılan kötü yorumu, esprili bir dille tişörte bastırıp çalıştığı restoranda giyen garsonun videosu sosyal medyada hızla viral oldu. Genç kadın, ses getiren video sonrasında ABD basınının da radarına takıldı.
4.05.2024 Dünya
ABD'de yamyam vahşeti! Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı
ABD'de yamyam vahşeti! Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı Tutuklandığında 'kafasının içinde sesler duyduğunu' ve 'beyninin kontrolünün ele geçirildiğini' öne süren cani, kurbanını attığı yumrukla yere serdi. Başını beton zemine çarpan zavallı adamı kan donduran bir son bekliyordu.
4.05.2024 Dünya
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Galatasaray
Nice yıllara Milliyet! Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var
Nice yıllara Milliyet! Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var Bir asra varan yolculuğuyla Türk basınına damga vuran Milliyet Gazetesi, 74’üncü yaşını kutluyor.
4.05.2024 Gündem
Gazze’deki savaşa karşı öğrenci eylemleri dünyaya yayılıyor
Gazze’deki savaşa karşı öğrenci eylemleri dünyaya yayılıyor Gazze’deki savaşa karşı ABD üniversitelerinde başlayan öğrenci protestoları devam ediyor. Eylemler başka ülkelere de yayılırken, Fransa’daki olaylar ‘Sciences Po’da yoğunlaştı.
4.05.2024 Dünya
Filistin için ‘3. ülke’ formülü
Filistin için ‘3. ülke’ formülü İsrail ile ticareti tamamen durduran Türkiye, Filistin’e daha önce İsrail üzerinden yapılan sevkiyatlar için de 3. ülke üzerinden ihracat formülü üzerinde çalışıyor.
4.05.2024 Ekonomi
Gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız'
Gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız' Basın mensupları, Fatih'teki bir mekâna giden popüler çifti Mert Demir-Serenay Sarıkaya'yı görüntülemek istedi. Magazin muhabirleri, mekândan çıkan alkollü bir kişinin saldırısına uğradı. Çevredekileri de çağıran söz konusu kişinin tehditler savurması dikkat çekti.
4.05.2024 Cadde
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti ABD, Manta Ray isimli su altı drone'unun prototipinin ilk tam ölçekli testini tamamladı. İngiliz medyası ise, devasa otonom aracın özelliklerini derledi ve su altına 'hakim olma' yarışını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor!
Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor! Yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, sosyal medyadan canlı yayın açtı. Erbil ile ilişkisini maddiyat için sürdürdüğü yönünde suçlamalarla karşılaşan Ceylan, canlı yayında yaptığı açıklamayla kısa sürede magazin gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme Trabzon'un Sürmene ilçesinde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği ortaya çıktı.
3.05.2024 Gündem
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı Otoyolda ilerleyen sürücüler, kamyonun kasasında taşınan 'UFO' karşısında şaşkına döndü. Hemen telefonlarına sarılan sürücülerin görüntüleri paylaşması üzerine sosyal medya karıştı.
3.05.2024 Dünya
Son dakika… Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı! 15 kentte alarm verildi: İstanbul, Ankara, İzmir…
Son dakika… Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı! 15 kentte alarm verildi: İstanbul, Ankara, İzmir… Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Bugün için 15 kentte sarı alarm verildi, ‘riskli bölge’ uyarısı yapıldı. Sıcaklıklar 2 ila 4 derece daha düşeceği. Soğuk ve sağanak yağış 4 gün daha yurdu esir alacak. İstanbul’da beklenen kuvvetli yağış ise bu gece etkisini gösterecek. İşte İstanbul, Ankara, İzmir dahil tüm yurtta beklenen hava durumu detayları…
3.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.05.2024 Futbol
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı Hayata gözlerini yumduğunda henüz altı yaşındaydı. Kendisini koruması ve sevmesi gereken babasının, 'çok kilolu' olduğu hezeyanıyla uyguladığı şiddet sonu oldu. Cani babanın çocuğun ölümünden yaklaşık iki hafta önceki hastalıklı davranışları ise güvenlik kamerasına yakalanmasıyla ortaya döküldü.
3.05.2024 Dünya
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı! Memur ve memur emeklilerinin zam oranı netleşiyor
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı! Memur ve memur emeklilerinin zam oranı netleşiyor TÜİK'in nisan ayı enflasyon oranlarını aylık bazda yüzde 3,18, yıllık bazda yüzde 69,80 olarak açıklamasının ardından gözler memur ve emekli zammına çevrildi. Nisan verisiyle 4 aylık zam oranı kesinleşmiş oldu. İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları sonrası en düşük emekli maaşı için 2 farklı tahmin
Enflasyon rakamları sonrası en düşük emekli maaşı için 2 farklı tahmin Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %69,80, aylık %3,18 arttı. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Savaşta son dakika... Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre
Savaşta son dakika... Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre Türkiye'nin resmen duyurduğu karar anında dünyada yankı buldu, uluslararası ajanslar tarafından 'son dakika' koduyla geçildi. Yayınlanan video ise İsrail'e ilk kez bir Körfez ülkesinden saldırı düzenlendiğini gösteriyor.
3.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.