Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haberler haber sayfamızda...

Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283.295 haberler haberi bulunmuştur.
Rusya'nın sıradaki hedefi! 'Bodrumları sığınaklara dönüştürün'
Rusya'nın sıradaki hedefi! 'Bodrumları sığınaklara dönüştürün' Rusya'nın bir sonraki hedefinin Baltık ülkeleri olabileceğine dair korku tırmanmaya devam ederken, Letonya'nın başkenti Riga'nın Belediye Başkanı dikkat çeken bir açıklama yaparak, halkı 'acil durumlara' karşı bodrumlarını sığınaklara çevirmelerini söyledi.
1.05.2024 Dünya
Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, 2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikâh masasına oturmuştu. 15 Nisan 2022'de oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alan ünlü çiftten Tatlıtuğ, "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtladı.
1.05.2024 Cadde
İngiltere’de okulda saldırı paniği!
İngiltere’de okulda saldırı paniği! İngiltere’de bir okulda 'keskin bir nesne' ile düzenlenen saldırıda üç kişinin yaralandığı, 17 yaşındaki bir erkek çocuğunun ise gözaltına alındığı bildirildi.
1.05.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son durum... Yeni Orta Doğu planı sızdı! 9 bin kilometre uzağa yolculuk
Gazze'deki savaşta son durum... Yeni Orta Doğu planı sızdı! 9 bin kilometre uzağa yolculuk İsraillilerin üç saatlik kısa ve acil ziyaretinin ardından Fransa bugün sürpriz yaptı, Amerikan medyası ise Beyaz Saray'ın Filistin planını gizli belgelere dayanarak duyurdu.
1.05.2024 Dünya
SON DAKİKA | Bayern Münih'te Sacha Boey depremi!
SON DAKİKA | Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
1.05.2024 Almanya Bundesliga
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu Araştırmacı gazetecilik projesi Lost in Europe tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, Avrupa'da 2021 ile 2023 yılları arasında 50 binden fazla refakatsiz çocuk göçmen kayboldu.
1.05.2024 Dünya
BİYOGRAFİ 📌 Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Nihal Candan hastalığı nedir, kaç kiloya düştü?
BİYOGRAFİ 📌 Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Nihal Candan hastalığı nedir, kaç kiloya düştü? Nihal Candan ile ilgili haberler yakından takip ediliyor. Sosyal medya fenomeni olan Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklandı. Sağlık problemleri nedeniyle hapisten çıkarılan Nihal Candan'ın hastalığı nedir nedir merak konusu oldu. Peki Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, eşi kim? İşte Nihal Candan'ın hayatına dair merak edilenler
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Milano neden gece yarısından sonra dondurma ve pizza satışını yasaklamaya hazırlanıyor?
Milano neden gece yarısından sonra dondurma ve pizza satışını yasaklamaya hazırlanıyor? Gürültü şikâyetleriyle mücadele etmek isteyen Milano, gece geç saatlerde atıştırmalıkları yasaklamaya hazırlanıyor. Dondurmaya karşı açılan bu 'savaş' yeni değil ve pek çok kişinin hoşuna gitmiyor.
1.05.2024 Dünya
Ölüm evi! İskeletleri onlarca yıl sonra 'Kurt İni'nden çıktı
Ölüm evi! İskeletleri onlarca yıl sonra 'Kurt İni'nden çıktı Onlarca yıldır 'Kurt İni'nde gizli kalmış iskeletler, amatör arkeologların tüyler ürperten keşfiyle gün yüzüne çıktı. Korkunç keşif dünya medyasında da geniş buldu. Alman medyası, toplu katliam ihtimalinin üzerinde dururken, savcılar soruşturma başlattı.
1.05.2024 Dünya
Simpsonlar geleceği nasıl biliyor? Tüyler ürperten öngörülerin sırrı çözüldü!
Simpsonlar geleceği nasıl biliyor? Tüyler ürperten öngörülerin sırrı çözüldü! Öngörüleri bir bir tutan popüler dizi, 'her şeyi bilmesiyle' tüm dünyada nam saldı. Öyle ki, gerçekleşen tahminler seyircilerin, yazarların zaman yolcusu veya ellerinde bir kristal küre olup olmadığını sorgulanmasına dahi yol açtı. Ünlü yapımın yazarı yaptığı açıklamayla bunu nasıl başardıklarını açıkladı. İşte detaylar...
1.05.2024 Dünya
Ünlü modelin 'potansiyel sevgili' listesine girmişti! 'Gurur duydu ama ilgilenmiyor'
Ünlü modelin 'potansiyel sevgili' listesine girmişti! 'Gurur duydu ama ilgilenmiyor' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, yeni bir sevgili aradığı iddia edilmişti. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu söylemişti. Tom Cruise cephesinden Shayk'in 'potansiyel sevgili' listesine girmesine yanıt geldi.
1.05.2024 Cadde
Okan Buruk'tan Zaha'ya: Ben asla isme forma vermem!
Okan Buruk'tan Zaha'ya: Ben asla isme forma vermem! Zaha’nın A. Demirspor maçından önce Okan Buruk’la görüştüğü ve 11’de oynamak istediğini söylediği öğrenildi. Buruk’un ise Zaha’ya, “Ben asla isme formam vermem. Formayı hak eden giyer” dediği ifade edildi.
1.05.2024 Galatasaray
Mimar Sinan'ın sırrıydı, müfredattan kaldırıldı! 'Herkesten 100 yıl önce integrali biliyordu'
Mimar Sinan'ın sırrıydı, müfredattan kaldırıldı! 'Herkesten 100 yıl önce integrali biliyordu' Adı henüz anılmadan dünya harikaları inşa edilmiş, tarihe nasıl hesaplandığı çözülemeyen eserler bırakılmıştı. Mısır Piramitleri'nden Süleymaniye Cami'ne ve en sonunda lise matematik kitaplarına giren integral, günümüzde ise ders kitaplarından çıkarılıyor. Peki, bu karmaşık işlemi bulmaya giden yol nasıl başladı? İşte sosyal medyada tartışma başlatan kararın ardındaki sır.
1.05.2024 Yaşam
İstanbul'da 1 Mayıs gerginliği! Saraçhane'de arbede çıktı
İstanbul'da 1 Mayıs gerginliği! Saraçhane'de arbede çıktı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen yerlerde yürüyüş yapmak isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. Saraçhane'de çıkan arbedede çok sayıda polisin yaralandığı bildirilirken olayla ilgili gözaltıların olduğu belirtildi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu'
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu' Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün reklam yüzü oldu giyim markasının yeni sezon tanıtımında gazetecilerle bir araya geldi. Son olarak 'Aile' dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar vererek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Cadde
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi kısa süre önce sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü popçu, çok konuşulan iddia hakkında ilk kez konuştu.
1.05.2024 Cadde
Dışişleri saldırıyı yakın takibe aldı
Dışişleri saldırıyı yakın takibe aldı Dışişleri Bakanlığı; Doğu Kudüs’te saldırı girişiminde bulunduğu belirtilen Hasan Saklanan adlı Türk vatandaşının polisçe vurulması olayını Tel Aviv Büyükelçiliği ve Kudüs Başkonsolosluğu aracılığıyla yakın takibe aldı. Saldırı olayının bütün boyutlarıyla araştırıldığı belirtildi.
1.05.2024 Dünya
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’a kadar görevde kalacaklarını söyledi, “Kötü niyetliler, ‘Almanya’da Büyükekşi mi oynayacak ki, seçimi öne almıyor’ diyor. Şu anda milli takımın başında Hamit Altıntop ve Mustafa Eröğüt var. Seçim öne alınırsa futbolcular, belki de hiç tanımadıkları birileriyle EURO 2024’e gidecek. 3-5 kişinin hırsları için bu işi riske atamayız” ifadelerini kullandı
1.05.2024 Futbol
ÖZEL | Galatasaray'da 10 yabancı ile yollar ayrılacak! Geldiği gibi gönderiliyor
ÖZEL | Galatasaray'da 10 yabancı ile yollar ayrılacak! Geldiği gibi gönderiliyor Galatasaray’da yeni sezon planlamasında yabancı sayısı 8’e düşecek. Sarı-kırmızılılar, kiralıktan döneceklerle birlikte 18 sayısına ulaşan oyuncuların çoğunluğunu ya satacak ya da kiralık olarak gönderecek.
1.05.2024 Galatasaray
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Furkan sinir krizi geçirdi
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Furkan sinir krizi geçirdi Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadele bayrak yarışına kaldı ve dokunulmazlığı Mavi Takım aldı. Kırmızı Takım'dan ise son eleme adayı belirlendi. Oyunda eli sakat olan Furkan resmen sinir krizi geçirdi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
1.05.2024 Cadde
Guterres Refah için çağrı yaptı! 'Gidecek güvenli hiçbir yerleri kalmadı'
Guterres Refah için çağrı yaptı! 'Gidecek güvenli hiçbir yerleri kalmadı' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze Şeridi’nde devam eden insani krizle ilgili açıklamalarda bulundu. Guterres, “7 Ekim'den yaklaşık yedi ay sonra Gazze'deki insanların durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Sürekli olarak insani ateşkes, tüm rehinelerin derhal ve koşulsuz olarak serbest bırakılması ve insani yardımın büyük ölçüde arttırılması çağrısında bulundum. Ne yazık ki bu henüz gerçekleşmedi. Ancak müzakereler bir kez daha devam ediyor” dedi. Guterres, “Hastanelerin ve sağlık merkezlerinin üçte ikisi kullanılamaz durumda, kalanların çoğu da ciddi hasar görmüş durumda. Bazı hastaneler artık mezarlıklara benziyor" ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Dünya
Fransa'nın başkenti Paris'te polis Sorbonne Üniversitesi'ndeki Gazze protestocularını dağıttı
Fransa'nın başkenti Paris'te polis Sorbonne Üniversitesi'ndeki Gazze protestocularını dağıttı Fransa'nın başkenti Paris'te polis, Sorbonne Üniversitesi'ndeki bir avluda çadır kuran onlarca protestocuya müdahale etti.
30.04.2024 Dünya
Güzellik Kraliçesi'nin korkunç sonu! Lüks yaşamın ardındaki 'karanlık bağlantı'
Güzellik Kraliçesi'nin korkunç sonu! Lüks yaşamın ardındaki 'karanlık bağlantı' Güzellik Kraliçesi başına geleceklerden habersiz sıradan bir gün geçiriyor gibi görünüyordu. Kendisine sessizce yaklaşan canilerden biri ansızın ateş açtı. Öyle ki saldırgan, genç kadın yerde yatarken dahi tetiğe basmayı sürdürdü. Kanlı saldırı akıllara, genç kadının gösterişli yaşamının ardındaki karanlık bağlantıyı getirdi.
30.04.2024 Dünya
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Londra sokaklarında kılıçlı saldırgan paniği! Korkunç görüntüler
Londra sokaklarında kılıçlı saldırgan paniği! Korkunç görüntüler  İngiltere’nin başkenti Londra'da kılıçlı bir saldırgan araçla bir eve daldı ve çevredekilere saldırdı. Korkunç saldırıda en az az 5 kişi yaralandı.
30.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.