Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haberler haber sayfamızda...

Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283.511 haberler haberi bulunmuştur.
Aşkları bile evliliklerini kurtaramadı! Ben Affleck ilk kez alyanssız görüntülendi
Aşkları bile evliliklerini kurtaramadı! Ben Affleck ilk kez alyanssız görüntülendi 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen eski aşıklar Ben Affleck ile Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin boşanmanın eşiğinde olduğu ve Affleck'in Lopez ile yaşadığı evden ayrıldığı iddia edilirken ünlü oyuncu ilk kez alyanssız görüntülendi.
19.05.2024 Cadde
Sunucu Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı!
Sunucu Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede 16 Mayıs Perşembe günü hayatını kaybeden sunucu Erkan Yolaç için Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni yapıldı. Törenin ardından Yolaç'ın cenazesi Zekeriyaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
19.05.2024 Cadde
Son dakika....  İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Son dakika.... İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı İran lideri İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter Doğu Azerbaycan'da kaza geçirdi. Uluslararası ajansların son dakika olarak duyurduğu gelişme anbean takip ediliyor.
19.05.2024 Dünya
Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Güler'i bekleyen büyük tehlike! Ancelotti kararsız kaldı
Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Güler'i bekleyen büyük tehlike! Ancelotti kararsız kaldı Real Madrid'de son haftaların en çok konuşulan ismi Arda Güler, bu akşam Villareal ile oynanacak maçta ilk 11'de yer alacak. Devler Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak Real Madrid'de milli futbolcuyu büyük bir tehlike bekliyor.
19.05.2024 İspanya La Liga
Cumhurbaşkanı Erdoğan milli sporcuları ve gençleri kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan milli sporcuları ve gençleri kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar açıkladı: Ümit ediyorum oradan bir müjdeyi paylaşmış oluruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar açıkladı: Ümit ediyorum oradan bir müjdeyi paylaşmış oluruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, petrol keşfi yapılan Şırnak’ın Gabar bölgesinde TRT Haber’e önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, Gabar'da günlük petrol üretim miktarını açıklarken, 50 bin varil hedefi için de tarih verdi. Öte yandan Bakan Bayraktar, Karadeniz'de petrol emareli olduğu düşünülen bir bölgede sondaj çalışması yapılacağını söyledi. İşte detaylar...
19.05.2024 Ekonomi
Damat gönlünü kayınvalideye kaptırdı! Köy meclisi düğün masraflarını eski kocaya ödetti
Damat gönlünü kayınvalideye kaptırdı! Köy meclisi düğün masraflarını eski kocaya ödetti Eşi öldükten sonra kayınvalidesiyle yasak aşk yaşamaya başlayan adam, kayınpederine yakalandı. Olayın devamında yaşanan skandallar ise dünyada ses getirdi.
19.05.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İsrail gözünü bir başka ülkeye çevirdi: Karadan ve havadan saldırıp ele geçireceğiz
Savaşta son dakika... İsrail gözünü bir başka ülkeye çevirdi: Karadan ve havadan saldırıp ele geçireceğiz İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Benny Gantz, savaş kabinesinin 8 Haziran’a kadar Gazze Şeridi’nde devam eden savaş için 6 maddelik bir plan oluşturmasını talep etti ve bu planın maddelerini açıkladı. Gantz ayrıca, İsrail'in Suudi Arabistan ile yaşadığı krizi dile getirirken İsrail ordusundan yetkililer "Netanyahu olmasaydı bu savaşı aylar önce bitirirdik" dediler. İsrailli bakan ise savaşın bir sonraki olası adresini duyurdu ve karadan ve havadan ortak bir operasyon gerçekleşmesi gerektiğini bildirdi.
19.05.2024 Dünya
Banyonun kurtarıcısı! Çamaşır suyuna rakipmiş, değdiği yeri sakız gibi bembeyaz yapıyor
Banyonun kurtarıcısı! Çamaşır suyuna rakipmiş, değdiği yeri sakız gibi bembeyaz yapıyor Çamaşır suyu güçlü bir kimyasal olduğu için kullanmaktan kaçınabilirsiniz. Kimyasal kullanmadan evinizde bir hijyen ortamı yaratmak istiyorsanız, bu ürün sayesinde kimyasala ihtiyacınız kalmayacak. İşte evde sert kimyasallar olmadan temizlik yapmanın yolu.
19.05.2024 Püf Noktası
'Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı! Ancak bu kadar oldu'
'Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı! Ancak bu kadar oldu' Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, "İyiyken her şeyin iyi, kötüyken de berbat hissetmek durumlarını geride bıraktım" dedi. 1.58 metre boyundaki şarkıcı, çocukluk yıllarına dair esprisiyle de dikkat çekti.
19.05.2024 Cadde
Seda Sayan, Çağlar Ökten'e övgüler yağdırdı: Benim kocam prens gibi adamdır!
Seda Sayan, Çağlar Ökten'e övgüler yağdırdı: Benim kocam prens gibi adamdır! Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçı; özel hayatı, estetik operasyonlar ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
19.05.2024 Cadde
Tarlada kafasını vurdu, 5 yılda boynuzu çıktı! Doktorlar nasıl böyle yaşadığına inanamıyor
Tarlada kafasını vurdu, 5 yılda boynuzu çıktı! Doktorlar nasıl böyle yaşadığına inanamıyor Uzun yıllardır çiftçilik yapıyordı, yine bir gün tarlada çalışırken kafasını bir yere çarptı. İşte ne olduysa da o saatten sonra oldu. Çarptığı noktada bir çıkıntı hissediyordu, ilk başlarda önemsemedi hatta 5 yıl bu şekilde bekledi. Ancak en sonunda kafasında oluşan boynuz yüzünden çektiklerine dayanamadı. İşte doktorları bile şaşkına çeviren 10 cm'lik boynuzun ardındaki gerçek.
19.05.2024 Yaşam
Atatürk'ün 'umut vadeden kıvılcım'ı! Sınırdan sokmadı, koca bir nesli felaketten kurtardı
Atatürk'ün 'umut vadeden kıvılcım'ı! Sınırdan sokmadı, koca bir nesli felaketten kurtardı Takvimler 1950'li yılları gösterdiğinde 46 ülkede hamileler, mide bulantısına iyi geldiği söylenen bir ilacı kullandı. Bebeklerin uzuvları olmadan doğmasına sebep olan ilacı kullanmayan 2 ülkeden biri ise Türkiye'ydi. Bu başarının ardında da yurt dışında eğitim görüp Atatürk'ün çağrısıyla Türkiye'ye dönen, sonra da 'koca bir nesli kurtaran kahraman' Süreyya Tahsin Aygün vardı.
19.05.2024 Yaşam
Savaş arkadaşlığından dostluğa uzanan yolculuk
Savaş arkadaşlığından dostluğa uzanan yolculuk Bu haftaki röportajımızda, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Gülsün Bilgehan ile bir araya geldik. Bilgehan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu olarak, Atatürk ve İnönü’nün dostluğunu, savaş arkadaşlığını ve birlikte geçirdikleri süreçleri anlattı
18.05.2024 Ege
ABD’deki son dört panda: Çin'e geri dönüyorlar
ABD’deki son dört panda: Çin'e geri dönüyorlar Atlanta Hayvanat Bahçesi, ülkede kalan son dört pandayı 2024 sonunda Çin’e geri göndermeye hazırlanıyor.
18.05.2024 Dünya
Yatak odasını anında yuttu! Kardeşi yalnızca çığlıklarını duydu, bir daha bulunamadı
Yatak odasını anında yuttu! Kardeşi yalnızca çığlıklarını duydu, bir daha bulunamadı Yatak odasında birazdan başına geleceklerden habersizce oturuyordu, aniden ortaya çıkan devasa obruk kan donduran çığlıklarıyla zavallı adamı adeta yuttu. Hayatına mal olan obruk yeniden ortaya çıkmasıyla yeniden dünya basınının gündemine takıldı.
18.05.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Netanyahu'ya 'Gazze planı' tehdidi! 6 madde sunuldu
Gazze'deki savaşta son dakika... Netanyahu'ya 'Gazze planı' tehdidi! 6 madde sunuldu Uzun bir yıpratma savaşına hazır olduğunu duyuran Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları, Refah'ın doğusundaki baskını açıkladı. Göğüs göğüse çarpışmada makineli tüfekler ve el bombaları kullanıldı. Öte yandan İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Gantz’dan hükümete “Gazze planı” tehdidi geldi.
18.05.2024 Dünya
Kirli sırlar ortalığa saçıldı! Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi
Kirli sırlar ortalığa saçıldı! Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi Aşkta ikinci şansı olarak gördüğü nişanlısı düğün günü aniden kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Onu kaybetmenin acısıyla yıkılan genç kadın asla bitmeyeceğini düşündüğü bir umutsuzluğa saplanmıştı. Ta ki, nişanlısının karanlık sırrı yıllar sonra sosyal medyada karşısında belirene kadar...
18.05.2024 Dünya
'Çağla Şıkel'in ayakları' görüntüsü gündem oldu! Ünlü modelden cevap geldi
'Çağla Şıkel'in ayakları' görüntüsü gündem oldu! Ünlü modelden cevap geldi Manken ve sunucu Çağla Şıkel, ayaklarıyla magazin gündemine geldi. Sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafta "Çağla Şıkel'in ayakları" notu yer aldı. Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Şıkel, paylaştığı video ile adından söz ettirdi.
18.05.2024 Cadde
Trabzonspor'dan Altay Bayındır açıklaması!
Trabzonspor'dan Altay Bayındır açıklaması! Trabzonspor, Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır ile ilgili çıkan haberlere yönelik resmî açıklamada bulundu.
18.05.2024 Trabzonspor
Diri diri gömüldü! Toprak altında ölümle yaşam arasında dört gün
Diri diri gömüldü! Toprak altında ölümle yaşam arasında dört gün Diri diri gömülen yaşlı adam, tam dört gün boyunca toprağın altında ölümle yaşam arasında sıkışıp kaldı. Yaşlı adam, çaresizce acı dolu çığlıklarla yardım isteyerek birinin sesini duymasını bekledi. Bu sırada bölgede bir cinayet soruşturmasını araştırmak üzere bulunan güvenlik güçleri zavallı adamın sesini işitti...
18.05.2024 Dünya
Para süper zengini paranoyak yapıyor
Para süper zengini paranoyak yapıyor Zenginlik hayatı kolaylaştırıyor olsa da mutluluk getirmiyor. Terapistler, yalnızlık çeken zenginlerin izolasyon, depresyon, paranoyayla mücadele ettiğini söylüyor.
18.05.2024 Dünya
Yardım iskelesi faaliyete geçti
Yardım iskelesi faaliyete geçti ABD’nin kurduğu yüzer iskele sayesinde Gazze’ye denizden ilk yardımlar ulaştırıldı. Yeni iskele sayesinde yardım girişleri kapanan bölgeye yeni bir insani yardım rotası açılmış oldu.
18.05.2024 Dünya
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Nagihan yaşadıklarını anlatırken gözleri doldu
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Nagihan yaşadıklarını anlatırken gözleri doldu Survivor All Star'da Özgür Tetik düello sonrası yaşayan yorgunluğa dikkat çekti. Yunus Emre, düelloda neden Aleyna'ya karşı Merve Aydın'ı desteklediğini açıkladı. Nagihan yaşadığı sakatlıkları gözyaşları içinde anlattı. Dokunulmazlık oyununda fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
18.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.