Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haberler haber sayfamızda...

Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283.238 haberler haberi bulunmuştur.
İYİ Parti'de kurultay günü! Yeni genel başkan belli oldu
İYİ Parti'de kurultay günü! Yeni genel başkan belli oldu İYİ Parti’de yeni genel başkanın belirlendiği 5. Olağanüstü Kurultay bugün gerçekleştirildi. Üçüncü tur oylama sonucunda yeni genel başkan belli oldu.
27.04.2024 Gündem
İYİ Parti yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler
İYİ Parti yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nın üçüncü turunda 611 delegenin oyunu alan Müsavat Dervişoğlu, genel başkan seçildi. Dervişoğlu ilk yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum, layık olmak için çalışacağım" dedi.
27.04.2024 Haberler
Fenerbahçe, derbide Beşiktaş'ı mağlup etti! Şampiyonluk yarışına tutundu
Fenerbahçe, derbide Beşiktaş'ı mağlup etti! Şampiyonluk yarışına tutundu Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler bu sonucun ardından Galatasaray'la puan farkını yeniden 4'e indirdi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nde esir tutulan 2 İsraillinin görüntüsünü paylaşırken, "İsrail bir seçim yapmalı. Ya esirler ya da savaş” ifadelerini kullandı.
27.04.2024 Haberler
TBMM Başkanı Kurtulmuş ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi’nde ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi. Burada Sabahattin Zaim’in hayatını anlatan Kurtulmuş, dünya üniversitelerinde fikirlerinden ötürü görevlerinden uzaklaştırılan akademisyen ve bilim insanlarına Türkiye’nin kapılarının açık olduğunu söyledi.
27.04.2024 Haberler
İran, İsrail saldırısında kullandığı füze ve İHA’ları sergiledi
İran, İsrail saldırısında kullandığı füze ve İHA’ları sergiledi İran, İsrail’e gerçekleştirdiği saldırıda kullandığı Hayber Şiken füzesi, Fatih-2 füzesi, Emad balistik füzesi, Paveh seyir füzesi ve Şahid-2 İHA’larını Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda sergiledi.
27.04.2024 Haberler
Belçika'daki olaylarda PKK/KCK izi ortaya çıktı! İsimler tek tek belirlendi
Belçika'daki olaylarda PKK/KCK izi ortaya çıktı! İsimler tek tek belirlendi Belçika'nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ilçesinde 24 Mart'ta Nevruz kutlamaları sonrasında Türk ve Kürt gruplar arasında çıkan olayların başlaması ve yayılmasında PKK/KCK izi tespit edildi. Örgüt, sosyal medya üzerinden manipülatif haberler yayarak olayların daha da büyümesine neden oldu.
27.04.2024 Gündem
Alejandra Marisa Rodriguez tarihe geçti! 60 yaşında güzellik kraliçesi seçildi
Alejandra Marisa Rodriguez tarihe geçti! 60 yaşında güzellik kraliçesi seçildi Güney Amerika ülkesi Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen 'Kainat Güzeli' yarışmasında dikkat çeken bir sonuç ortaya çıktı. Hukuk diploması olan, bir yandan da gazetecilik yapan Arjantinli 60 yaşındaki Alejandra Marisa Rodriguez, Miss Universe seçildi.
27.04.2024 Cadde
'Sevgilim neden bu kadar muhteşem?' Yapışık ikizler yaşadıkları zorlukları anlattı! 'O havalı ve çok komik'
'Sevgilim neden bu kadar muhteşem?' Yapışık ikizler yaşadıkları zorlukları anlattı! 'O havalı ve çok komik' Yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla popüler olan siyam ikizleri hayatlarının perde arkasına dair merak edilenleri cevapladı. İkizlerden biri, flört hayatlarının detaylarına da değindi.
27.04.2024 Dünya
Konserve çorba içti, felç oldu! Nadir görülen ölümcül tehlike
Konserve çorba içti, felç oldu! Nadir görülen ölümcül tehlike Konserve çorba içtikten saatler sonra fenalaşmaya başladı. Durumu kötüleşince arkadaşlarına haber verdi. Evine gelen arkadaşları genç kadını, zar zor nefes alırken ve giderek yayılan bir felç geçirirken buldu.
27.04.2024 Dünya
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Cadde
Doğum gününde kendini öldürteceğin açıklamıştı! Erkek arkadaşı veda mesajı paylaştı
Doğum gününde kendini öldürteceğin açıklamıştı! Erkek arkadaşı veda mesajı paylaştı Yedi yaşından beri kendisini perişan eden depresyon sebebiyle, doğum gününde hayatına son vermek istediğini açıkladı. Kendi cenazesi için davetiyeler hazırladı. Erkek arkadaşı sevgilisi için sosyal medya hesabında bir veda mesajı yayınladı.
27.04.2024 Dünya
'Nefes alamıyorum': Siyahi adam gözaltına alındığı sırada öldü! İkinci George Floyd vakası
'Nefes alamıyorum': Siyahi adam gözaltına alındığı sırada öldü! İkinci George Floyd vakası Araba kazası ihbarı üzerine bölgeye giden polisler olay yerinden kaçtığı öne sürülen siyahi adamı gözaltına alırken, adamın defalarca "nefes alamıyorum" ve "Beni öldürmeye çalışıyorlar" diyerek bağırdığı duyuldu. Siyahi adam olay yerinde şüpheli şekilde hayatını kaybetti.
27.04.2024 Dünya
👮🏻‍♂️ Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir?
👮🏻‍♂️ Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
27.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
27.04.2024 Eğitim
ByteDance: TikTok’u satma planımız yok
ByteDance: TikTok’u satma planımız yok ABD’de TikTok yasağı yaklaşırken, Çinli sahibi şirketi satmak istediğini reddetti.
27.04.2024 Ekonomi
İsrailli bakanın paylaşımına Türkiye'den peş peşe sert tepkiler
İsrailli bakanın paylaşımına Türkiye'den peş peşe sert tepkiler Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir." ifadeleri yer aldı. Paylaşıma siyasilerden tepkiler peş peşe geldi.
26.04.2024 Gündem
'İhanet' sorusu! Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması
'İhanet' sorusu! Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması Mert Yazıcıoğlu, dört yıl aşk yaşadığı mslektaşı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış, kısa süre sonra Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Deniz'le ilişkisi de biten ünlü oyuncuya, katıldığı ödül töreninde, "Afra Saraçoğlu'na ihanet ettiği" iddiası soruldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti'
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti' Yunanistan şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük darbe alan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in geleceği netlik kazanıyor. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos ile Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun sınıf öğretmeni Necla Ö.'yü yumruklayarak darbettiği gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan tutuklanan Ali Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı.
26.04.2024 Gündem
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok Avrupa Uzay Ajansı'na ait uzay aracı tarafından 'Kızıl Gezegen'de yakalanan görüntüler nefes kesti. Uzmanlar, 'eşi benzeri olmayan' fenomenin ne olduğuna dair açıklama getirdi.
26.04.2024 Dünya
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum'
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum' Arkadaşıyla keyifli zaman geçirmek için evine gitti. Arkadaşının köpeği başta hiç saldırganlık emaresi göstermiyordu. Ancak bir anda üzerine atılıp dişlerini yüzüne geçirdi.
26.04.2024 Dünya
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı.
26.04.2024 Gündem
74 yaşındaki 'silahlı büyükanne': Dolandırılıp tüm parasını kaybedince banka soydu!
74 yaşındaki 'silahlı büyükanne': Dolandırılıp tüm parasını kaybedince banka soydu! Tüm parasını online bir dolandırıcılıkta kaybetti, kız kardeşine ve arkadaşına da büyük miktarda borcu bulunuyordu. Çaresizlikten gözü dönen yaşlı kadın banka soymaya karar verdi. Başlangıçta kimse onu ciddiye almadı, ta ki elinde bir silahla bankadan içeri girdiği görüntüler manşetlere taşınana kadar.
26.04.2024 Dünya
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi Teknik direktörlük için Nuri Şahin'le görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, genç hocanın Dortmund'daki geleceğinin şekillenmesini bekliyor.
26.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.